orosz ukrán targyalas

Hétfőn találkoztak az ukrán és az orosz delegációk a fehérorosz határnál hosszú órák óta tárgyalnak. 1 day agoMegkezdődtek az orosz-ukrán béketárgyalások.


Dalcllw9evxu3m

Orosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött.

. 1 day agoA Vatikán felajánlja az oroszukrán tárgyalás elősegítését. Varsó Pozsony Budapest Isztambul Baku. 1 day agoAz ENSZ közleménye szerint az oroszukrán háború első öt napjában a civil áldozatok száma meghaladta a százat köztük hét gyerek is van.

Üljünk le tárgyalni vessünk véget annak hogy emberek halnak meg. Vasárnap reggel videót tett közzé az ukrán elnök amelyben azt mondta. 2 days agoKözben Volodimir Zelenszkij ukrán elnök válaszolt az orosz delegáció azon állítására hogy készen állnak a tárgyalásra UkrajnávalDmitrij Peszkov a Kreml szóvivője korábban azt mondta az újságíróknak hogy az orosz delegáció megérkezett a megbeszélésre Fehéroroszországba és most már az ukránokon múlikZelenszkij vasárnap délelőtti országos.

1 day agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint kulcsfontosságú lesz az elkövetkező 24 óra Ukrajna számára. A Szentszék rendelkezésre áll a felek közötti párbeszéd elősegítésében jelentette ki Pietro Parolin bíboros szentszéki államtitkár aki a háború azonnali leállítását sürgette az olasz sajtónak adott interjújában hétfőn. 2 days agoOrosz-ukrán háború.

2 days agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. Szergej Lavrov és Vlagyimir Putyin Moszkvában tárgyal John Bolton akkori amerikai nemzetbiztonsági tanácsadóval Moszkvában 2018. A fehérorosz állami média még fotót is közzétett ahol a tárgyalás zajlott erről ebben a cikkünkben számoltunk be.

1 day agoPislákol némi remény az orosz-ukrán tárgyalások kapcsán. Újabb orosznyugati tárgyalások jöhetnek Ukrajna ügyében. 1 day agoOrosz-ukrán háború.

Megkezdődtek a tárgyalások Fehéroroszország és Ukrajna határán az orosz és az ukrán delegáció között adta hírül a CNN. 1 day agoÖtödik napja tart az orosz-ukrán háború. 1 day agoAz orosz erők minden oldalról támadják Ukrajnát de az ukrán védők ellenállása is folytatódik.

Képek az orosz-ukrán béketárgyalásról. Január 10-én tárgyal az Egyesült Államok és Oroszország az ukrán határ mentén kialakult konfliktusról. 1 day agoKora este ért véget a magyar idő szerint hétfő délelőtt 10-kor megkezdődött ukrán-orosz béketárgyalás az ukrán-belarusz határon.

Az ukrán delegáció elnöke David Arahamija az államfő mögött álló Nép Szolgája párt frakcióvezetője. 2 hours agoAz orosz-ukrán fegyvernyugvásról szóló tárgyalás az előzetes várakozásoknak megfelelően áttörés nélkül ért véget. 6 perce Belföld.

Kérdés hogy a NATO-nak és Európának vannak-e megfelelő válaszai az orosz kihívásra. Bár a felek napok óta a tárgyalás időpontját egyeztetik közben azért a határ mindkét oldalán az ellenfél esetleges támadására készülnek. Megérkezett az ukrán és az orosz delegáció a háborúban álló felek közötti tárgyalás helyszínére a fehérorosz-ukrán.

Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. A találkozó helyszíne Fehéroroszországban van az ukrán határ közelében. Az Európai Unió tagállamai az Egyesült Államok az Egyesült Királyság és Kanada a hétvége folyamán megállapodtak arról hogy több orosz bankot is elzárnak a SWIFT nemzetközi fizetési rendszertől.

Több alkalommal is rakétatámadást intéztek olyan civil létesítmények ellen amelyeknek még a közelében sincsenek. Közlése szerint az orosz csapatok gyakorlatilag mindent támadtak az éjjel. Ti vagytok minden ami megvédi államunkat írta az MTI.

Hétfőn tárgyalóasztalhoz ült Oroszország és Ukrajna. 1 day agoOrosz-ukrán tárgyalások. A tárgyalás célja az volt hogy tűzszünet legyen Ukrajna területén.

Oroszország megtámadta Ukrajnát - különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében február 24-én. A sérültek száma 304. A hivatalos tájékoztatás szerint Alekszandr Lukasenka.

Bergyanszk százezeres városát bevették az oroszok Kijevtől 30 kilométerre vannak de nagy erőkkel készülnek. Folyamatosak a harcok Ukrajnában. A küldöttségben részt vesz még Olekszij Reznyikov védelmi miniszter Mihajlo Podoljak az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója és Mikola.

Folyamatosak a harcok Ukrajnában. A tegnapi megbeszélések alatt viszont szó sem volt tűzszünetről a. A TASZSZ hírügynökség jelentése szerint.

Az ukrán hatóságok bejelentették hogy küldöttségük megérkezett az ukrán-fehérorosz határra hogy megkezdje a béketárgyalásokat az orosz delegációval. Bármely más város megfelelne nekünk amíg nem lőnek ránk rakétákat a területükről - mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök. Az orosz csapatok több irányból bevonultak Ukrajnába rakétatámadások és légicsapások is indultak ukrán célpontok ellen.

Az előző éjszaka brutális volt. Az egész napos tárgyalás délután ért véget. Egyelőre nincs egyezség a tárgyalások helyszínéről.

Mit akar Oroszország és mennyire veszélyes a NATO számára. Ezzel a nyugati hatalmak meghozták a legsúlyosabbnak tekinthető. Volodimir Zelenszkij friss nyilatkozatában az orosz elnöknek azt üzente.

- jelentette ki Leonyid Szluckij az orosz küldöttség tagja az orosz alsóház külügyi bizottságának tagja a Fehéroroszországban folytatott hétfői kétoldalú tárgyalások után. Eredményről egyelőre nincs hír. Moszkva egyelőre arról biztosította az amerikaiakat hogy nincs szándékukban megtámadni Ukrajnát a The New York Times szerint ugyanakkor fokozza egy ilyen lépés előkészületeit.

1 day agoNem sokkal lapzártánk előtt érkeztek meg az ukrán tisztviselők a tárgyalásokra az oroszokkal. Az orosz és az ukrán tárgyalódelegáció talált olyan pontokat amelyekben haladás érhető el - jelentette ki Leonyid Szluckij az orosz küldöttség tagja az orosz alsóház külügyi bizottságának tagja a Fehéroroszországban folytatott hétfői kétoldalú tárgyalások után. 1 day agoAz orosz és az ukrán delegáció magyar idő szerint 12 óra után ült le a tárgyalóasztalhoz.

Nézze meg most 6 perce. Ezután az ukrán fegyveres erőkhöz fordult azt hangsúlyozva. Várhatóan január 10-én tárgyal az ukrán-orosz konfliktusról az.

Ugyanakkor fontos hozzátenni hogy a valós adat ennél minden bizonnyal magasabb és valószínűleg csak jóval a konfliktus lezárása után fog fény derülni rá. A béketárgyalások esetenként akár taktikai szempontból is értelmezhetőek hiszen a felek addig is időt nyerhetnek a gondolkodásra és a katonák újracsoportosítására. 1 day agoAz orosz és az ukrán tárgyalódelegáció talált olyan pontokat amelyekben haladás érhető el.

A háború kezdete óta most először tárgyaltak magas rangú vezetők akik a fehéroroszukrán határ közelében találkoztak. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter azt tanácsolta Vlagyimir Putyin elnöknek.


Bboyyn8xlxz 0m


Nylhevy73i9trm


Rmj8hcwmqeu3hm


E Wjviyztim7mm


Hni4pvt2qqsemm


P56cjp Q Xoium


Zuskagzvh5mgom


Zw0k1xrbl4vz8m


Nrgfwpezvi 7dm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel